menu
MEC Leiderdorp -

Basisscholen – Aanbod & aanvragen

Het MEC heeft een ruim aanbod van lessen over natuur en duurzaamheid. Er zijn diverse excursies en lespakketten te boeken, deels al bestaand, deels nieuw.

Wist u dat?

We zijn steeds bezig om onze lessen te verbeteren en meer aan te laten sluiten op de ontwikkelingen in het onderwijsveld. ‘Onderzoekend en ontdekkend leren’ is een voorbeeld hiervan.

Al ons aanbod valt onder vijf duurzaamheidsthema’s:  ‘Water’, ‘Energie & klimaat’, ‘Afval & grondstoffen’, ‘Voedsel’ en ‘Natuur & biodiversiteit’. Voor ieder thema komt er een complete leerlijn van producten voor groep 1 tot en met 8. Daarmee wordt het aanbod dus ook nog eens een stuk uitgebreider!

Maatwerk

Het MEC wil zover dat kan, vraaggericht werken. Zeker de lessen vanaf groep 5, kunnen daarom ook op een tijdstip en locatie worden aangeboden, dat bij jouw wensen aansluit. Mocht je een activiteit op een ander moment willen boeken, stuur dan even een mail. We nemen contact met je op en maken afspraken.

Wie kan boeken?

Leerkrachten en coördinatoren van basscholen uit Leiderdorp kunnen en mogen NDE producten boeken bij het MEC. Je kunt individueel een aanvraag doen als leerkracht voor je eigen groep, of als coördinator een aanvraag voor de school en/of meerdere collega’s tegelijk doen.

Wanneer kan ik boeken?

Zodra het aanbod online staat kun je boeken tot de periode is volgeboekt.

Waar en hoe kan ik boeken?

Je kunt direct op onze website een activiteit of lespakket boeken. Het aanvraagformulier wijst zich vanzelf.

Je kunt zelf de dag en tijd kiezen die het beste schikt uit het overzicht. Daarna ontvang je een bevestiging via e-mail en later nog een herinneringsmail.

Vragen of hulp nodig?

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, neem dan contact op via het contactformulier. Even bellen kan natuurlijk ook: (071) 5412216, of 06-29096804 (Bart de Koning).

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn