menu

Elke woensdagmiddag van 14.00-15.30 uur creatieve workshop in het MEC!

Vanwege de Corona maatregelen hebben we de workshop tijdelijk stilgelegd. Zodra de cijfers het toelaten, gaan we weer van start!

Elke woensdagmiddag van 14.00 – 15.30 uur organiseert onze vrijwilligster Anne-Margot een creatieve workshop in het MEC! Vaak is deze gekoppeld aan een buitenactiviteit.

De creatieve middagen zijn bedoeld voor kinderen in basisschoolleeftijd, samen met een volwassen begeleider. Vanwege het beperkt aantal plekken graag van te voren opgeven via mec@leiderdorp.nl of via de aanmeldknop.

Doen jullie ook gezellig mee? Scroll naar beneden om onze agenda te zien.

Agenda:

Woensdag 13 oktober staat in het thema ‘herfst’. Lekker struinen naar paddenstoelen, kastanjes en spinnen. Wie heeft het eerst zijn herfstbingokaart vol? Hierna ga je binnen aan de slag. Maak een prachtig spinnenweb van een kastanje, sateprikkers en wol of met stiften op papier!

Woensdag 20 oktober is het herfstvakantie, dus je gaat lekker speuren in de Houtkamp naar van alles wat met herfst te maken heeft. Binnen ga je aan de slag met herfstbladeren en verf. Hiervan maak je de mooiste kunstwerken! De kinderen die vorige week nog geen spinnenweb hebben gemaakt mogen dit eventueel ook nog doen.

Woensdag 27 oktober staat in het teken van Halloween. Wat je gaat doen is nog een verrassing!

Woensdag 3 november gaat onder andere over egels. Hoe zien zij eruit? Wat eten zij? En wat doen zij in de winter? Tijdens de workshop ga je een egeltje kleien.

Woensdag 10 november staat in het teken van slakken! Bekijk de reuzenslakken van Melody en knutsel er zelf daarna eentje! MEC Leiderdorp | Woensdag 10 november – 14.00 – 15.30: Reuzenslakken kijken, knuffelen en kleien |

We hebben besloten vanwege de Corona cijfers de creatieve workshop voorlopig stil te leggen. Zodra de maatregelen het toelaten, gaan we weer van start. Houd onze website in de gaten.

Meld je aan voor deze activiteit

Deel deze pagina

FacebookTwitterWhatsApp
MEC Leiderdorp - lijn